Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι.

Έτσι άφησαν τα νεοφιλελεύθερα σκυλιά να πεθάνει η 56χρονη τετραπληγική στα Χανιά. Πήγαν της κόψαν το ρεύμα, με αποτέλεσμα τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή να πάψουν να λειτουργούν.
Ναι, θα πουν οι νεοξεφτιλέδες, αλλά χρωστούσε 800 ευρώ. Δεν θα σου πούνε όμως πως κάποιοι άλλοι νεοξεφτιλέδες, της έκοψαν την σύνταξη του ΟΓΑ που έπαιρνε και στο καπάκι της ζήτησαν και 50 χιλιάρικα πίσω. Λεπτομέρειες για το έγκλημα μπορείτε να ακούσετε εδώ, από την συνέντευξη που έδωσε ο βουλευτής Χανίων Γιώργος Σταθάκης σήμερα το πρωΐ στον Κώστα Αρβανίτη.

Αλλά το θέμα για το οποίο θα κράξω δεν είναι το παραπάνω.

Όλοι εσείς οι φιλόζωοι και μη, που τις τελευταίες μέρες κράζατε, διαδηλώνατε και δημοσιεύατε πύρηνα κείμενα εναντίον του εστιάτορα που σκότωσε ένα σκυλί μπροστά από το μαγαζί του, κάπου στην Ευβοια (και πολύ καλά κάνατε)…
Όλοι εσείς θα προχωρήσετε σε κάποιου είδους διαμαρτυρία, δημοσίευση, κράξιμο, οτιδήποτε εναντίον των νεοξεφτιλέδων που άφησαν την 56χρονη τετραπληγική να πεθάνει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι ή μήπως η ευαισθησία σας περιορίζεται στα αδέσποτα κοπρόσκυλα και όταν φτάνουμε στον συνάνθρωπό μας, η όποια ευαισθησία σας έχει εξαντληθεί?

Ε? Καμιά διαδήλωση έξω από κανά γραφείο της ΔΕΗ, όπως κάνατε έξω από το εστιατόριο θα κάνετε?

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s