Επίσκεψη του Τόνυ στο Άγιον Όρος

Ο Πρωθυπουργεύοντας Τόνυς ο Σαματάς, αυτό το Σ/Κ θα είναι στο Άγιο Όρος.

free_wifiΠιθανολογείται πως η επίσκεψη του, οφείλεται στο ασθενές σήμα του γουΐ φί του Θεού στην περιοχή της Αθήνας, πράγμα που δημιουργούσε προβλήματα στην επικοινωνία του Πρωθυπουργεύοντος με το Μεγάλο Αφεντικό.

Όπως όλοι ξέρουμε, το σήμα του Θεού στο Όρος είναι πολύ ισχυρό. Αυτό το γεγονός θα εκμεταλλευτεί ο πολύς ο Τόνυς, όπως και την έλλειψη των πάσης φύσεως περισπασμών, που είναι ακόμη ένα χαρακτηριστικό του Όρους, ώστε να αποκαταστήσει την προβληματική σύνδεσή του με τον Θεό του.

Η απώλεια επαφής με τον Μέγιστο είναι εμφανής στις πράξεις του Τόνεως τον τελευταίο καιρό και αποτέλεσμά της είναι οι «ό,τι να’ναι» κινήσεις, αποφάσεις και πράξεις του Προθυπουργεύοντος και της Εθνοσωτηρίου Κυβερνήσεως. Η αποκατάσταση δυνατής και αδιαλείπτου επαφής με το Big Boss, αναμένεται να δώσει λύση στα παραπάνω μεγάλα προβλήματα, όπως και σε μερικά ακόμη, ήσονος σημασίας.

Φήμες  που σχολιάζουν ότι η αποκατάσταση επαφής του Σαματά με την πραγματικότητα παίζεται στο στοίχημα και με πολύ μεγάλη απόδοση, κρίνονται ως κακεντρεχής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s