Καλή ημέρα η χτεσινή

Χτες ήταν μια καλή μέρα, αλλά όχι και η σημερινή.

Σήμερα έχει κρύο και καλό είναι εσύ που ανάβεις το τζάκι και την ξυλόσομπα για να ζεσταθείς να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τις προειδοποιήσεις του κράτους.

Το κράτος λοιπόν σε προειδοποιεί να μην καις το τζάκι σου για να ζεσταθείς επειδή μολύνεις το περιβάλλον και επιβαρύνεις την υγεία των συμπολιτών σου. Γίνε υπεύθυνος πολίτης και μην δηλητηριάζεις το διπλανό σου με την αιθάλη και τα μικροσωματίδια που εκλύει στο περιβάλλον η ξυλόσομπά σου. Άναψε ένα μαγγάλι και δηλητηρίασε τον ευατό σου και την οικογένειά σου, μπορείς.

Επίσης η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου υγείας έδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης. Να μην ασκείστε σε υπαίθριους χώρους όταν έχει αιθαλομίχλη, συνιστά το κράτος. Μην βγείτε δηλαδή για τζόκινγκ καλύτερα να πάτε στο γυμναστήριο. Έχει και ζεστούλα εκεί μέσα, τόσοι άνθρωποι που γυμνάζονται παράγουν τόση θερμότητα που δεν χρειάζεται πρόσθετη θέρμανση.

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ορίστε και ο νέος τρόπος αντιμετώπισης πολλών προβλημάτων με τη μία.

Μαζεύεστε εσύ η οικογένειά σου και οι φίλοι σου, κάθε μέρα και σε διαφορετικό σπίτι, έτσι κι αλλιώς άνεργοι είστε δεν έχετε να κάνετε κάτι καλύτερο. Μαζευτήκατε? Ωραία αρχίστε και τις ασκήσεις. Εν δυο κάτω λοιπόν και τα σχετικά με ρυθμό και κέφι.

Με τον παραπάνω τρόπο

  • Αντιμετωπίζεις το κρύο, που είναι καλό γιατί δεν κρυώνεις.
  • Γυμνάζεσαι και όλοι ξέρουμε πόσο καλό κάνει η γυμναστική στο σώμα μας.
  • Κοινωνικοποιείσαι, συναναστρέφεσαι με άλλους ανθρώπους, μιλάς με τον γείτονά σου, κουτσομπολεύεις, γίνεσαι Άνθρωπος επιτέλους.

Όλα τα  παραπάνω είναι απόδειξη πως αυτή η κυβέρνηση νοιάζεται για το περιβάλλον για σας και το κοινωνικό σύνολο γενικά.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s